Онлайн застраховки гражданска отговорност

  • данни
  • оферти
  • полица
  • доставка
  • поръчка
Моля въведете данни за оферта.

 Данни за МПС

 
 plus Вид МПС
 plus Обем на двигателя
hint
 plus Мощност
hint
  Брой места
 plus Гориво на двигателя
 plus Регистрационен номер
hint
 plus Община
 plus Населено място
 plus Собственик на МПС
 plus Възраст на собственика
години
 plus Шофьорски стаж
 plus Произшествие посл. 3 год.
 plus Първа регистрация
hint
 plus Десен Волан
 plus Има ли затраховка Каско
 plus Има ли сключена гражданска отговорност досега
 plus Предназначение
 

“Гражданска отговорност” онлайн

Онлайн застраховането е бързо, лесно и удобно. Можете да попълните своя формуляр от вкъщи, офиса или парка. “Гражданска отговорност” е задължителна застраховка, която трябва да направите. Затова, ако все не ви остава време, а срокът за направата наближава, сега е моментът да я сключите онлайн.

 

Какво представлява онлайн “Гражданска отговорност”

Нека започнем с това, че има задължителен характер за всеки, който притежава автомобил на територията на Република България. За улеснение на потребителите и тези, които нямат време да посетят застрахователен офис, услугата се предлага онлайн. Тя също толкова сигурна и надеждна, както застраховка, сключена в присъствието на застраховател. Много хора казват, че не е това, докато сами не се възползват от услугата и разберат, че не са прави. Чрез онлайн застраховането можете да разгледате различни оферти и да изберете най-подходящата за вас. И всичко това, без да се налага цял ден да обикаляте офисите на различните застрахователни компании.

 

Каква информация ни трябва за калкулатора за “Гражданска отговорност”

При онлайн застраховането попълвате бланка, наречена още калкулатор, където посочвате:
● вид и характеристики на автомобила;
● мястото на регистрация;
● физическо или юридическо лице сте;
● вашата възраст;
● шофьорски стаж;
● наличие на произшествия през последните години;
● други.
След коректно попълване на данните, калкулаторът изчислява сумата, която ще дължите при сключването на застраховката. Избирате подходящата за вас оферта и преминавате към попълване на полицата. Накрая избирате начин на плащане и можете да завършите поръчката си. Всичко е толкова бързо и лесно, а за още по-голямо улеснение, куриер ще ви достави полицата, в срок от няколко дни, абсолютно безплатно.

 

Какво е предимството на поръчка онлайн

Можете бързо да се погрижите за застраховката на вашия автомобил и най-накрая да спрете да се чудите “Кога ще ми остане време да свърша това?”. Предлагаме ви избор на оферти, за да намерите, тази която ви устройва най-много. Процедурата е бърза - необходими са ви буквално само няколко минути и застраховката ви е готова. Най-важното е, че това може да стане по всяко време на денонощието. Онлайн поръчката ви дава гъвкавостта да я направите, когато на вас ви е удобно, без да чакате офисът да отвори. Всички тези предимства са изцяло във ваша полза, а сега е точният момент да направите своята застраховка “Гражданска отговорност” онлайн.