Този сайт използва "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Гражданска Отговорност Калкулатор

Insurances

Продукти


I&G Brokers обединява застрахователни брокери в много държави. Още с основаването си се нарежда на лидерските позиции на застрахователния пазар в България. Екипът е изграден от експерти в областта си, като можете да ги намерите в цялата стана. Предлаганите услуги са различни, в зависимост от вашите нужди, като всяка от тях е одобрена съгласно Кодекса на застраховането в България.


Какви видове застраховки ще видите в I&G Brokers


Голяма част от населението не се интересува от застраховане, освен от задължителното такова. Факт е, обаче, че няма как да бъдем абсолютно защитени и в живота на всеки настъпват неприятни и кризисни моменти. Именно застрахователните компании са тези, които ще ни подадат ръка и благодарение, на които бързо можем да излезем от кризисна ситуация. Всяка полица ви дава различна сигурност, в зависимост от предварително договорените условия, както и вида на щетата. За да сте абсолютно спокойни, I&G Brokers, ви предлага всички видове застраховане, съществуващо на пазара, а именно:
- Автомобилно;
- Имуществено;
- Медицинско, при пътуване;
- Отговорности;
- Здравно;
- “Живот”;
- Селскостопанско;
- Транспортни;
- Финансови и търговски рискове.
За всеки един непредвиден риск, довел до неблагоприятно събитие, застрахователна компания, и добре подбраната застраховка, е готова да облекчи последствията. Имайки застраховка, няма как да избегнете неприятните ситуации, но тя значително ще редуцира тежкото положение и нанесените материални и нематериални щети. Нека дадем бърз пример: ще говорим за вашите съседи, тъй като вие сте разумни и сте сключили застраховка. Домът на съседите изгаря при пожар. Ако е незастрахован настъпват тежки дни, защото финансово не са подготвени за неочакваното бедствие и не знаят какво ще се случи с тях от тук нататък. Ако имат застраховка, обаче, I&G Brokers ще им даде нужното финансово обезщетение, с което по-бързо да си стъпят на краката, да намерят нов дом, където по-лесно да преодолеят преживяното и да намерят спокойствие занапред.


Защо да се възползвате от нашите продукти


I&G Brokers има една важна цел - защита на потребителите при неочаквани неблагоприятни събития и намаляване на щетите по тях. Предлагаме ви голямо разнообразие от застраховки, сред които да намерите най-правилната за вас. Цената зависи от вида на полицата, но при всички случаи е поносима и благоприятна за вас. Възползвайте се от нашите продукти за да си осигурите спокойни дни, защото ако вие сами не го направите за себе си, няма кой друг да го свърши вместо вас.


 

Login

  1. Forgot your password?

Registration

Гражданска Отговорност Калкулатор