4 ползи от застраховката живот

ПУБЛИКУВАНО НА: 08 април 2016
4 ползи от застраховката живот image

Макар и да смятате, че на вас не ви е нужна застраховка живот, защото сте млади и здрави, то вие със сигурност грешите. Застраховката живот има различни разновидности, подходяща да задоволи нуждите на всеки човек. Какви са ползите от застраховката живот? Защо е важно да имаме такава застраховка и в кои случаи е задължително да се подсигурим?

Ето и 4-те ползи от застраховката живот:

Ако сте родител

Ако имате деца, хубаво е да помислите за тяхното бъдеще. Застраховката живот предлага възможност да застраховате себе си като родител и след определен период, натрупаните средства се използват в полза на образованието на вашето дете.

Ако имате кредит с поръчител

Много често хората, които теглят кредит за жилище или просто по-голяма сума пари са посъветвани да си направят застраховка. Това се налага, тъй като при големи заеми обикновено има поръчител. А при нещастен случай с човека, който е теглил кредита, се налага да бъде изплатен от неговите наследници или от поръчителя, тъй като той гарантира, че плащането ще се случва. Затова е добре, ако сте решили да теглите кредит за своя дом или за по-сериозна сума пари, да си направите застраховка живот. Също така, може да застраховате дома си срещу евентуални рискове като например: наводнения, пожар и др. По този начин ще получите обезщетение, ако нещо такова се случи.

Ако сте млад и здрав

Колкото по-млад е човек, толкова по-подходящ план ще ви бъде предложен. Така че се замислете. Какво са няколко пари, дадени накуп за застраховка веднъж, когато тя ви осигурява сигурност и спокойствие за бъдещето!

Ако често ви се случва да не ви стигат парите

Ако имате семейство и то разчита на вашия доход, тогава е хубаво да си направите застраховка живот за всеки случай. Има възможност за застраховка живот с възможност за спестяване. По този начин ще може да подсигурите бъдещето си, както и на вашите най-близки хора.

Застраховката живот е добър и гъвкав начин да си осигурите спокойствие и вяра в бъдещето. Възползвайте се: бързо и лесно.