Graphic

Онлайн застраховки

Онлайн застраховането набира все по-голяма популярност. То дава редица предимства и най-вече пести време. Може да заявите издаване на полица или плащане на вноска по всяко време на денонощието, както в работни, така и в почивни дни.

Какви видове онлайн застраховки предлагаме

При нас може да поръчате онлайн четири от най-разпространение видове застраховки. Сключването им ще ви осигури спокойствие и грижа за най-ценното – здравето на вас и вашите близки, вашия дом и автомобил.

Застраховките, за които сме предвидили директна онлайн поръчка са:

Гражданска отговорност – само с пет лесни стъпки, заявявате издаване на задължителната застраховка. Първата стъпка със сигурност ще ви бъде изключително полезна, защото имате възможността да сравните цените на единадесет застрахователни компании. Това става чрез използването на удобен калкулатор. След като изберете застраховател и начин на плащане - еднократно или на вноски, вече преминавате към поръчка на полицата;

Застраховка Каско – разработихме калкулатор за продукта Каско „За Вас“ с който може да определите каква ще бъде премията, както с опция за отстранявате щетите в доверен сервиз, така и при избор на обезщетение по експертна оценка. Единственото, което трябва да направите е да посочите желаната от вас застрахователна сума след което да поръчате. В случай, че тя не отговаря на действителната стойност, спрямо методиката на застрахователя, ще Ви предложим допълнителни варианти от които да изберете. Другата полезна услуга, която предлагаме, нарекохме „3 оферти до 30 минути“. Тя позволява да получите три оферти за застраховка Каско от различни застрахователни компании по ваш избор. Трябва да прикачите талон на МПС-то , след което ще получите оферти по имейл в кратък срок;

Обичам своя дом – ако сте решили да сключите застраховка за вашия дом, вече можете лесно да го направите онлайн. Имате опция да избирате от пет пакета с покрити рискове. Изберете този, който в най-пълна степен отговаря на вашите потребности. За да поръчате застраховката е достатъчно да попълните необходимите данни - вид жилище, адрес на застрахованото имущество, РЗП кв. м., година на построяване, както и данни за собственика. Не е необходимо предварителен опис и оценка на имуществото;

„Здраве +“ – този вид доброволна здравна застраховка е начин да получите качествено и модерно медицинско обслужване, когато ви е необходимо. Застраховката ви позволява да запазите часове за преглед при квалифицирани специалисти от добри болнични заведения, без чакане и излишна бюрокрация. Индивидуално или за цялото семейство получавате пакет от съвременни медицински услуги, който включва:

 • Извънболнична помощ;
 • Болнична помощ;
 • Възстановяване на разходи.

Какви са начините за плащане и получаване на застрахователните полици

При поръчка на онлайн полица, сме предвидили получаването ѝ да се осъществява по три възможни начина:

 • в избран от клиента офис на Ай енд Джи Брокерс;
 • в избран от клиента офис на куриерска фирма Спиди;
 • до посочен от клиента адрес за доставка. 

Доставката е безплатна и се осъществява единствено на територията на Република България в срок от 1 до 3 работни дни. Застрахователната премия по полицата може да бъде заплатена по един от следните начини, вие избирате кой е най-удобен за вас:

 • в брой или чрез ПОС терминал в офис на Ай енд Джи Брокерс;
 • в брой или с карта при доставяне на полицата чрез куриер (наложен платеж);
 • плащане онлайн с банкова карта;
 • плащане онлайн чрез ePay.bg. 

Как да се свържете с нас за допълнително съдействие

Вярваме, че добрият брокер трябва да защитава интересите на своя клиент, както да препоръчва и договаря икономически изгодни застрахователни покрития. Затова осигурихме редица възможни начини с които лесно и бързо да се свържете с наш представител – консултант:

 • безплатно обаждане на телефон 0800 20 300;
 • онлайн видеосреща в реално време – „Виртуалният офис на I&G Brokers“;
 • онлайн чат за клиентски въпроси.

Знаем, че компетентно клиентското обслужване и доброто отношение стои в основата на нашия успех. Не се колебайте се свържете с нас, ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.