Как да изберем подходящата за нас застраховка

ПУБЛИКУВАНО НА: 15 май 2017
Как да изберем подходящата за нас застраховка  image

Останали сте недоволни от последната застрахователна полица „Гражданска отговорност”?Определено не лесна е задачата сами да си търсите застрахователна компания с най-изгодни застрахователни оферти. В повечето случаи причината са клаузите със ситен шрифт, на които не се обръща внимание или условията, включени в споразумението, които не са обмислени с подобаваща сериозност и изобщо не са разгледани рационално. Има много причини, при търсене на изгодни застрахователни решения, да изпуснете тези, които са най-подходящи за вас.

Консултациите със застрахователни брокери са много ползотворни, особено когато чувствате, че не можете да отделите достатъчно време за търсене на примамливи застрахователни предложения или че не сте достатъчно компетентни, осъзнавайки колко слабо сте запознати с тънкостите в тази сфера.

Ай енд джи Брокерс - лидер на застрахователния и презастрахователния пазар, успява да обслужва над 270 000 застрахователни полици годишно, заради своята постоянно разрастващата се мрежа от офиси - повече от 170 в цялата страна.

Виж още:

Автокаско при кражба
Здравна застраховка за Европа
Застраховка отговорност на работодателя общи условия
Застраховка гражданска отговорност на кола
Каско на кола