Застраховка "ЖИВОТ" - за едно спокойно бъдеще

ПУБЛИКУВАНО НА: 03 септември 2018
Застраховка

Вие сте млади, здрави, живеете живота, за които мечтаете - прекрасна работа, добро семейство, или поне сте на крачка от осъществяването на мечтата си. Не си и помисляте за застраховка "Живот", защото смятате, че сте господар на своето време. Само че, никога не знаем какво ни очаква през утрешния ден.

Има хора, които разчитат на вас:

Може да е дете, брат/сестра, съпруг, приятел. Помислете какво би се случило с него, ако нещо се случи с вас. Животът му ще се промени изцяло - не само емоционално, но и финансово ще навредите на хората, които разчитат на вас по една или друга причина. Ако изплащате ипотека за вашето жилище, то тогава със сигурност трябва да вземете предвид факта, че ако нещо се случи с вас, хората, които обичате, ще бъдат натоварени с изплащането и.

Достъпна застрахователна премия:

Тъй като сте млад човек, много е вероятно компанията да ви определи като клиент с нисък процент риск. Не страдате от заболявания, работоспособни сте, не пушите, всичко ви е наред. Така ще се възползвате от по-изгодни условия и цени. Колкото повече отлагате във времето, толкова по-висока ще става цената с напредването на възрастта. Затова не отлагайте, вземете най-подходящата цена и се подсигурете за вашето светло бъдеще.

Застраховката живот -капитал за образование:

Ако имате дете, вече имате възможността да му осигурите шанса за едно по-добро бъдеще. Как? Като застраховате себе си в полза на детето за определен период от време. Така ще спестите определена сума, която след изтичане на периода може да бъде използвана за образование на детето, или нещо друго в негова полза.
Осигурете едно спокойно бъдеще за вас и вашите близки като се застраховате.