Онлайн застраховане от I&G

ПУБЛИКУВАНО НА: 26 ноември 2018
Онлайн застраховане от I&G image

Онлайн пазаруването вече все повече навлиза в България и се предпочита от голяма част от населението. Данните показват, че към края на 2017г., 27% от онлайн потребителите и 18% от всички българи са пазарували от сайтове и онлайн магазини. Сигурността на пазаруването през мрежата значително се е подобрила и онлайн търговците се стремят да спазват всички необходими изисквания за да бъдат коректни към клиентите си. Същото важи и за сключване на застраховки онлайн.

За улеснение на клиентите на I&G Brokers, създадохме раздел „Онлайн застраховки“.

Сравнявайки цените на 12 застрахователни компании, лесно и бързо може да откриеш най-ниската цена на застраховка „Гражданска отговорност“ за своя автомобил.

Ако желаете да получите подробна оферта за застраховка „Каско“ и безплатна консултация с наш представител, трябва само да попълните кратка форма.

Сключването на застраховка „Имущество“ вече е по-лесно от всякога. Сами избирате лимитите на отговорност и застрахователната сума.

Поискай индивидуална оферта за застраховка „Живот“. Предоставяме Ви да избере условията, които най-добре подхождат на вашите интереси, както по отношение на обхвата на рисково покритие, така и по отношение на застрахователната сума, размера на обезщетенията и срока на застраховката.