Проведе се годишният национален семинар на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс

ПУБЛИКУВАНО НА: 11 април 2024

От 29-ти до 30-ти март 2024 г., Хотел Рила в Боровец се превърна в епицентър на вълнуващото събитие - годишният национален семинар на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс. 

Тази година, под мотото „Пишем история“, над 240 служители на брокера се събраха, готови да придобият нови знания и умения.

Точно 13:30 часа на 29.03, управителят на Брокера, Николай Здравков, откри семинара с неизменно вдъхновение и ентусиазъм. След интензивната работна част, гостите на събитието бяха поканени да се насладят на благотворителна коктейл-вечер, която още повече оживи атмосферата с усмивки и добро настроение.

Изненадите на вечерта бяха многобройни. Водещ в празничната вечер беше актьорът Александър Кадиев, а за доброто настроение на гостите се погрижиха любимецът на българската публика – Краси Радков и невероятните изпълнители от група The Band.

На благотворителната вечеря беше събрана и дарена сумата от 6 500 лева на Център за обществена подкрепа в град Самоков. Този жест на доброта , затвърди солидарността и подкрепата на участниците към местната общност.

Събитието се осъществи с любезното съдействие на един от партньорите на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс – Групама застраховане.