5 от най-добрите професии в света

ПУБЛИКУВАНО НА: 18 октомври 2013
5 от най-добрите професии в света image

Мъдрите хора са казали „Избери работа, която обичаш и няма да ти се налага да работиш нито един ден.“ Тези 5 души определено са пример за това.
Вижте 5 от най-добрите професии в света:
Купувач на Ferrari
Име: Марсел Масини Какво прави: пътува по света, за да инспектира автомобили Ferrari и евентуално да ги закупи. Прави това по пръчка на клиенти
Къде работи: базиран е в Цюрих, Швейцария Неговите клиенти го изпращат да разгледа скъпи Ferrari-та. Той преценява дали автомобилът си заслужава сумата, която неговият клиент е готов да плати. Масини е експерт по автомобилите и за това милионерите му имат доверие и разчитат на него да направи добра сделка.
Казва, че да купиш класическо Ferrari за по-малко от 1 милион долара е „далавера“.
Организатор на мегапартита
Име: Колин Коуи Какво прави: организира огромни партита
Къде работи: Ню Йорк Обикновено той прави партита за знаменитости. Сред клиентите му са били Опра Уинфри и Том Круз.
Нещата, които организира, са толкова мащабни, че не са просто партита, а „събития“. Специалист е и по луксозните сватби.
Специалист по интериора на частни самолети
Име: Ерик Рот
Какво прави: интериора на частните самолети на богаташи
Къде работи: Неговата компания International Jet Interiors е базирана в Ронконкома, Ню Йорк Сред неговите клиенти са холивудски звезди и шейхове от Близкия Изток. Той тотално преобразява вътрешността на самолетите така, че първа класа изглежда като нищо в сравнение с неговите дизайни. Сред най-екстравагантните му идеи са тоалетна чиния, покрита с кожа от алигатор, кранчета от злато, киносалон и др.
Той строи яхти за милионери
Име: Хенк де Врис Какво прави: Строи мегаяхти
Къде работи: неговата компания Feadship yachts е базирана в Амстердам Той е CEO на една от най-известните компании, които строят яхти. Сред клиентите му са били Стив Джобс и Лари Елисън. Дилър на Lamborghini
Име: Брет Дейвид
Какво прави: ръководи най-известното дилърство на марката в САЩ
Къде работи: компанията Prestige Imports е базирана в Маями Брет Дейвид няма представа какво значи това да ходиш на работа с градския транспорт. Той ходи на работа с позлатено Lamborghini. Той все още не е навършил 30 години, а вече е шеф на най-голямата компания, продаваща Lamborghini в САЩ. Той казва, че до сега е продал автомобили за над 2 млрд. долара, а първото Lamborghini продал на рапърката Миси Елиът.

Източник: profit.bg