Автоджамбази трошат коли за едно CD

ПУБЛИКУВАНО НА: 09 август 2013
Автоджамбази трошат коли за едно CD image

Хасковлии пропищяха от набезите на автоджамбази, които трошат колите им, нанасяйки щети за 300 лв., за да припечелят 30.

Автомобилите на потърпевшите били разбити, а бандитите отмъкнали само CD-тата им. В нощта срещу четвъртък в областния град били потрошени "Рено", паркирано на ул. „Родосто” и "Ауди", оставено на бул. „България”. Апашите отмъкнали от двете коли само музикалните уредби. Личи си, че крадците са едни и същи, тъй като са действали еднакво.

За да плячкосат музикалните уредби бандитите разбили ключалките на шофьорските врати. По случаите се водят досъдебни производства, а работата по разкриване на извършителите продължава. Само преди няколко дни в града по подобен начин бяха разбити други 4 автомобила – "Хюндай", "Мазда", "Фолксваген" и "Мерцедес".

Обикновено апашите набелязват по-стари автомобили, тъй като те обикновено нямат аларма и "Автокаско". Именно заради това, че потрошените коли нямат такава застраховка, ремонтът излиза доста солено на собствениците, дори и самото CD да не е скъпо.

 

Източник : novinar.bg