"Доверете се на българското" в НДК

ПУБЛИКУВАНО НА: 12 май 2014

"Доверете се на българското" в НДК. Клиентите ще могат да се срещнат с над 60 родни производители
11 май 2014 10:13, 541 преглеждания Увеличи текста Намали текстаВ Националния дворец на културата в София се провежда второто издание на  търговското изложение „Доверете се на българското”. Организатор на изложението е Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Събитието ще продължи до 18 май и чрез него над 60 фирми - производители, търговци, предприемачи, сред които водещи български компании ще представят продукцията си. На щандове ще се предлагат храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други. За първи път има участник и от автомобилния бранш - модел на Great Wall ще представят от завода край Ловеч.

Инициаторите от БТПП заявяват, че изложението е част от усилията им в услуга на българските предприемачи и съдейства за развитието на бизнеса в България. От палатата изразяват надежди, че то ще отбележи ръст в активността, както на компаниите, така и на потребителите. Добър знак, според тях е, че свои щандове са разположили и компании, които вече имат изградена голяма дистрибуционна мрежа. 

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци. Участието в експозиция дава възможност както за представяне на фирмите и техните продукти, така и за директни срещи между представителите на бизнеса и потребителите.

Работното време на изложението е от 10 до 20ч., а входът е свободен.

 

Източник :economic.bg