Какъв шофьор си според зодията

ПУБЛИКУВАНО НА: 20 октомври 2016
Какъв шофьор си според зодията image

Овен 

Обича високата скорост и привлича погледите на пътната полиция.Това съвсем не означава ,че е склонен дасе подчини на сигнала им. Като цяло те са добри шофьори,но смятат че животът е състезание и това проличава,когато са зад волана.

Телец 

Тази зодия обича често да използва клаксона,но не и по предназначение. Не е особено търпелив на пътя, а чакането искрено го изнервя. Проблемът на Телците е в тяхното упорство и често имат желание да минат на червено. Явно "биковата" природа казва своята дума.

Близнаци

Експерти са остановили,че представителите на тази зодия,най-често предизвикват инцидент на пътя .Характерно за тази зодия,че както мени настроенията си,така и лентите на пътя.Извива се като змия между колите на пътя.Използва всяко свободно място ,за да се „шмугне“.Стилът им на пътя по-скоро може да се определи като агресивен.

Рак 

Когато шофира, ракът се държа по същия начин,както и в живота – няма средно положение.Или кара прекалено бързо или дори велосипедистите го задминават – в зависимост от това в какво нанстроение е днес.Въпреки,че обичат рисковете,те имат силно развито чувство за самосъхранение.Това ги прави една от най-надежните зодии на пътя.

Лъв

Най-уверената зодия на пътя. Те имат пълен самоконтрол и шофират със спокойствие. В това отношение останалите зодиакални знаци могат много да научат от тях.

Дева

Обичат правилата и нямат против да се съобразяват с тях на пътя. Девите са онези, които никога не спорят с катаджия, дори да е пиян. Самите те са винаги трезвени, с очила - за да виждат по-добре. Често дават предимство на пешеходците и набиват рязко спирачки. 

Везни

Добър водач, който би нарушил с до 10 км ограничението на скоростта, просто за да избяга от определението за консервативен шофьор. Смята се, че това са най-уравновесените хора. Само една малка слабост - когато пътуват нощем, са склонни да се отдават на мечтите си.

Скорпион

Те са добри шофьори, имат и бързи реакции. Но това е до момента, в който някой го изпревари. Подобно нещо шофьорът Скорпион не прощава - и започва гонката. Шофира бързо и агресивно и „гони“, които му се „навират“ в пътя, за да ги сложи на мястото. Успее ли,  веднага намаля скоростта и шофира спокойно.  С катаджиите не се справя добре, но ако му съставят акт, ще обърне света, за да не плати. 

Стрелец

Консервативен шофьор, който се нервира колкото със задръстването по пътищата, толкова и с другите шофьори. Проблем на пътя е навикът да говорят по мобилния си телефон. Точно телефонните разговори стават причина да предизвикат ПТП.

Козирог

Кара големи коли и не шофира бързо, не защото не му харесва, а защото мисли за фиша, който трябва да плати, ако го хванат.  Той е най- добрият навигатор, който бихте могли да имате до вас. Те смятат, че катастрофите не ги засягат, защото са перфектните шофьори.

Водолей

Водолеят е претендент за увеличаване цената на застраховката със своя стил на шофиране. Точно противоположното на козирога. Говори постоянно докато шофира и разказва всичко, което му дойде на ум.  Лесно се губи, но това изобщо не го притеснява, защото по този начин има повече време да „забавлява“ спътниците си. 

Риби

Шофьорите Риби карат като джигити, не отстъпват на пътя, когато нямат предимство, и като цяло се държат доста безотговорно.Т е пък са много меланхолични, разсеяни и витаещи в облаците. Застрахователи и астролози ги съветват да бъдат по-внимателни при шофиране в "реалния свят".