Най - впечатляващите хотелски басейни

ПУБЛИКУВАНО НА: 17 септември 2013
Най - впечатляващите хотелски басейни image

Не е задължително да сте на морето – седенето в басейна на хотела понякога е също толкова хубаво. Или дори още по-хубаво. Ако не вярвате, просто вижте тези басейни! Например: красивият инфинити басейн на петзвездния резорт The Viceroy на Бали с прекрасна гледка към индонезийската джунгла… Порталът за пътуване Trivago представи няколко басейна в хотели по цял свят, които са особено впечатляващи:

The Viceroy Bali Hotel (Бали, Индонезия): гмуркане в джунглата – така изглежда поне в очите на гостите, когато се потопят в красивия инфинити басейн.

Хотелът се намира във вътрешността на ваканционния остров Бали. Басейнът предлага на гостите широка гледка към джунглата и пейзажа на долината на река Петану.

Оборудването на апартаментите също е от висока класа: мраморен под, фино дърво и кожени мебели. Друг акцент е спа центърът с модерни западни и традиционни балийски уелнес техники. Цените започват от 106 евро на човек на нощувка с включена закуска в двойна стая.

Hotel JW Marriott San Antonio Hill (Сан Антонио, САЩ): водният пейзаж се състои от тясно езерце с дължина от 500 метра, многобройни басейни, хидромасажни вани и тематични басейни. От инфинити басейна гледката е към красивата зеленина.

Hotel Jade Mountain Saint Lucia (Сейнт Лусия, Карибите): не е истина – в този комплекс всяка къщичка си има свой инфинити басейн, голям между 40 и 80 квадратни метра! Това вече е истински лукс!

Апартаментите имат по три стени – една липсва, а вместо нея гостите се наслаждават на невероятна гледка към Карибско море – може и от големите легла с балдахин. Цени от 313 евро на човек в двойна стая.

Hotel Huvafen Fushi (Северен Мале Атол, Малдивите): Т-образният инфинити басейн в залива на хотела изглежда сякаш преминава директно в тюркоазеното море. През нощта осветлението на басейна създава впечатление сякаш безброй звезди са отразени във водата.

Golden Nugget Hotel (Лас Вегас, САЩ): Виждате ли животинките на снимката? Басейнът с акулите е в средата на басейна за гости. В добре осигурен тунел от плексиглас те могат да се пързалят, минавайки през хищниците.

Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort (Абу Даби, Обединени арабски емирства): в пустинята Лива, на 200 километра от Абу Даби, се намира звездният хотел с впечатляващ басейн, предлагащ безкрайна пясъчна панорама.

Източник: profit.bg