Полицай отиде на работа с Ferrari за 170 000 долара

ПУБЛИКУВАНО НА: 09 януари 2015
Полицай отиде на работа с Ferrari за 170 000 долара image

Общоприето схващане е, че полицаят е човек, който не печели много, но живее с морал и чест, но дали винаги е така. Ченгетата от "Лоши момчета" може да са най-популярни с престрелките си и лъскавия живот, но нека не забравяме, че това е само кино. Естествено, срещат се и изключения на плейбой-полицаи, но ситуацията при тях обикновено е малко по-различна. 

A какво се случва все пак в Англия, когато полицай отиде на работа с Ferrari за 170 000 паунда? Проста сметка на колегите му показва, че няколко живота няма да им стигнат, за да спестяват пари за подобна машина. Собственикът на луксозния автомобил за кратко успял да привлече огромното внимание на властите и след разследване станало ясно, че Осман Икбал е двоен агент и е замесен в организираната престъпност, където помага на брат си с прането на пари.

Преди разследването го очаквали около 7 години затвор, но сега предстоят още няколко обвинения, които ще допринесат за още години. Осман бил известен със своите дълбоки джобове, широки пръсти и стил на живот, който се криел зад фалшивия бизнес на брат му. Хубаво е да си милионер, но не е хубаво да си престъпник, който не знае кога да бъде дискретен. Изводът е, ако "намерите" няколко милиона на улицата, не бързайте да си купувате скъпо возило.

Източник: profit.bg