Раздадоха застрахователните Оскари за 2013 г.

ПУБЛИКУВАНО НА: 27 ноември 2013
Раздадоха застрахователните Оскари за 2013 г. image

На 26.11.2013 г. в зала Сердика на Шератон Хотел Балкан, гр. София, бяха връчени наградите „Застраховател на годината 2013”.

За трета поредна година наградите се организират от Българска Асоциация на Застрахователните брокери (БАЗБ),  като отново определящ в петтте основни категории беше вота на потребителите. В продължениe на 20 дни клиентите на застрахователите гласуваха в специално разработения сайт на конкурса -  bgzastrahovatel.org

И тази година инициативата се организира и проведе с партньорството на Българска Асоциация на Пострадали при Катастрофи.

За първи път от учредяването на конкурса  БАЗБ реши и чрез гласуване от страна на своите членове да излъчи победители в още две специфични категории, свързани с иновативността  на застрахователите и оценка на тяхната  работа със застрахователните брокери.

Медийни партньори на събитието, бяха 
Телевизиите ТВ7 и News7, Вестник Застраховател,mobile.bg, investor.bg, novini.bg,  profit.bg,insurance.bg, sportal.bg, INS market и fakti.bg.

На официалната церемония присъстваха над 200 гости от целия застрахователен бранш. Специални гости на тържеството бяха: г-н Борислав Богоев - заместник председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор”, г-н Данчо Данчев – председател на Асоциация на Българските Застрахователи, г-н Орлин Пенев - председател на УС на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ), представители на Гаранционния Фонд, висшия мениджмънт на всички застрахователни дружества в България, застрахователни брокери, ръководители на пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, представители на Съюза на застрахователните агенти.  На събитието присъстваха и журналисти от водещите медии в България. Репортаж от събитието беше излъчен от Телевизиите ТВ7 и News7

Приветствие към гостите беше отправено от г-н Николай Здравков – Председател на БАЗБ и Заместник председателя на Комисията за Финансов Надзор, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, г-н Борислав Богоев.