Защо онлайн застраховането набира популярност

ПУБЛИКУВАНО НА: 04 май 2016
Защо онлайн застраховането набира популярност  image

Всички знаем ,че онлайн пазаруването вече все повече навлиза в България и се предпочита от голяма част от населението. Сигурността на пазаруването през мрежата значително се е подобрила и онлайн търговците се стремят да спазват всички необходими изисквания за онлайн магазините и да бъдат коректни към клиентите си.

Същото важи и за сключване на застраховки онлайн.Ето четири причини онлайн застраховането да набира популярност.

Възможността за сравнение на оферти – Това е един от най-важните фактори, подхранващи този интерес. Опитвайки се да спечелят все по-колебливите и придричиви клиенти, компаниите предлагат нови и нови иновативни продукти.

Спестява време - като не е необходимо да обиколите половината град, за да посетите застрахователен брокер, нито да чакате на опашки по гишетата на банките, за да платите полицата. С Интернет, както изборът на продукт, така и самото разплащане стават за броени минути, без дори да се налага да напускате удобното си кресло.

Ще ви спести и пари - Това се дължи не само на безплатните доставки, допълнителните бонуси и отсъпки, предлагани от специализираните портали. Избирайки именно тази полица, която отговаря на индивидуалните ви нужди, не ви се налага да давате пари за допълнителна защита, от която нямате нужда. И обратното – избягвате опасността, ако пострадате, да се окаже, че вашата застраховка не покрива точно този конкретен случай, и внезапно да се изправите пред сериозни финансови загуби.

Гъвкавостта на онлайн търговията - При онлайн застраховането обаче, можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието – докато почивате вечер в къщи, или докато се наслаждавате на сутрешното си кафе пред компютъра.

 

Подробно запитване за застраховка "АВТОКАСКО на МПС":

www.iandgbrokers.com/kasko_form.php