Застраховка живот - един разумен начин да създадем бъдещето

ПУБЛИКУВАНО НА: 04 септември 2016
Застраховка живот - един разумен начин да създадем бъдещето image

Застраховка живот - един разумен начин да създадем бъдещето

Защо животозастраховането е така предпочитано?

Застраховката живот е все по-предпочитана напоследък заради широки спектър от възможности, които предоставя пред своите клиенти. С нея може да осъществите вашите мечти и планове, да защитите себе си и семейството си от неблагоприятни и неочаквани събития, да осигурите сигурност и спокойствие на себе си и на семейството.

Осигурете си спокойствие и сигурност

При застраховката живот вие избирате условията, при които да се случи всичко. Имате пълната свобода да изберете най-подходящите условия за вас, обхвата на рисковото покритие за застраховката, размера на сумата по застраховката и всичко останало.

Застраховката живот е приложима при следните случаи:

  • предпочитана е при навършване на определена възраст, защото предоставя финансова защита и сигурност на семейството при неблагоприятна ситуация и трудности;
  • за успешен старт в живота на вашето дете - по този начин мислите за бъдещето и си осигурявате сигурност и спокойствие, спестявайки за образованието на детето;
  • при рискове, свързани с финанси и други;
  • при покупка на имот с ипотечен кредит или друг кредит.

При ситуацията на закупуване на имот с кредит е много важно да се помисли за застраховка живот на човека, теглил кредита. По този начин, ако нещо се случи с него, ще има обезщетение. Семейството му може да живее по-спокойно и сигурно.

Застраховката живот може да бъде приложена във всяка ситуация. Тя важи, както за индивидуално застраховане, така и за групово. Ако сте работодател, можете да застраховате своите работници за определен период от време, ако работата, която извършват е високо рискова. По този начин и вие ще се предпазите от евентуални инциденти и обезщетения, и ще сте сигурни, че хората, които работят за вас, са в безопасност.

Застраховката живот е сигурният начин да помислим за бъдещето. С нея дори можем да печелим. Как става това?

Как можем да спечелим от своята застраховка живот?

Колкото и странно да звучи, да, възможно е да спечелим от своята застраховка. Ако изберете Застраховката живот с индивидуален спестовен план, то тогава вашата лична инвестиция ви носи допълнителни облаги. С тази застраховка натрупвате средства за осъществяване на бъдещи планове. Може да сключите тази застраховка за избран от вас период като сумата за вноската също избирате вие. След изтичане на срока (обикновено между 5 и 30 години в зависимост от вашия избор) сумата, която сте си гарантирали, ви се изплаща, ако не е настъпило събитие.

Особености при застраховането за застраховка живот

При сключването на застраховка живот основните критерии за нейното отчитане за вашата възраст, нуждите на застрахования и специфичните му изисквания. Застраховката живот има разнообразни варианти и предоставя възможност да задоволи всяка от вашите нужди.

Ако все още се колебаете за застраховката живот, не е късно. Има толкова много начини да се подсигурите, да спестите и да развиете потенциала си. Единственото, което се изисква, е да изберете коя е вашата застраховка живот. Защото застраховката живот е един разумен начин да създадем бъдещето.