Автомобилни застраховки

Каско Калкулатор

Подробно запитване за застраховка "АВТОКАСКО на МПС"Моля, попълнете горепосочените данни. След получаването им, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим за цената на застраховката.Повече информация относно обработването на вашите лични данни може да получите тук.

 

 

Застраховка „каско” е доброволна, но в същото време изключително полезна и важна. Тя покрива разходите за щетите по вашия автомобил, вследствие на пътно произшествие, кражба или друга повреда, описана в застраховката. Тя покрива щетите независимо дали са по ваша вина или не. Доброволният ѝ характер кара хората да не я сключат навреме. Сега това е изключително лесно, благодарение на услугата „каско онлайн”, която Ай енд Джи Иншурънс Брокерс ви предоставя.


Какво е важно да знаете, преди да отправите запитване за застраховка каско


Интернет застраховането е достигнало голяма популярност, благодарение на все повечето потребители, които се възползват от него. При него може да получите няколко оферти на едно място, от които да изберете най-подходящата според нуждите си. Въпреки съмненията на потребителите по отношение на сигурността и достоверността в интернет, продължаваме да работим и да ви доказваме, че няма нищо страшно. Формата за онлайн запитване за застраховка „каско“ е създадена единствено с цел улеснение, пестене на време и дори парични средства.


Защо да го направите онлайн


За да спестите време от така или иначе забързаното ежедневие. Трябва само да попълните въпросника с коректни данни за автомобила и вас самите и офертата ви ще бъде готова. Благодарение на Ай енд Джи Иншурънс брокерс това се случва:
● Удобно - защото не ви се налага да напускате работното си място. Може да го направите по всяко удобно за вас време.
● Изгодно - не е важно само цената, която заплащаме за застраховката, а и какво покрива тя. Начина да съберете много оферти и да си изберете най-изгодната за вас, е да го направите онлайн. Сравнявате цените на застрахователните компании и предлаганите към тях условия и много лесно изберате правилните;
● Сигурно - всяка информация, която въвеждате за себе си и вашето МПС е защитена . Ако все пак нещо ви притеснява, интернет пространството ви дава възможност допълнително да разучите всичко за компанията, която сте избрали. Така ще сте абсолютно спокойни, че вие, данните ви и колата ви сте защитени;

 

Вход

  1. Забравихте си паролата?

Регистрация

Моля, изчакайте...