Ай енд Джи Брокерс с първо място на най-престижните награди в застрахователния сектор

ПУБЛИКУВАНО НА: 27 май 2021
Ай енд Джи Брокерс с първо място на най-престижните награди в застрахователния сектор image

На 27 май 2021 г.  за тринадесета поредна година бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас – „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината” и “Застрахователен брокер на годината” за 2020 г., както и годишните награди на фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

Наградите бяха връчени на официална церемония в аулата на ВУЗФ, проведена в онлайн формат, заради противоепидемичните ограничения и беше излъчена на живо във фейсбук страницата на висшето училище.

Специални гости на церемонията бяха г-н Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор (КФН), г-н Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика, г-н Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“ и г-жа Диана Йорданова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Осигурителен надзор”.

За поредна година Ай енд Джи Брокерс е отличен с първото място в категория "Застрахователен брокер на годината"– Животозастраховане.

Благодарим на целия ни екип за професионализма и всеотдайността, както и на нашите клиенти за доверието, което ни гласуват!

Именно тези отличия ни мотивират да продължаваме да се развиваме и ни дава увереност, че вървим в правилната посока.