I&G Brokers бе удостоен с приза „Застрахователен брокер на годината“

ПУБЛИКУВАНО НА: 19 май 2022
I&G Brokers бе удостоен с приза „Застрахователен брокер на годината“ image

На 19 май 2022 г. се проведе четиринадесетото издание на церемонията по връчване на най-престижните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас.

За шеста поредна година, Ай енд Джи Иншурънс Брокерс бе отличен с почетното първо място в категория  „Застрахователен брокер на годината“ – Животозастраховане.

Тържественото връчване на годишните награди "Застраховател на годината",  "Застрахователен брокер на годината" и "Пенсионноосигурително дружество на годината" за 2021 г. се състоя в столичния хотел "Маринела". 

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на застрахователните брокери, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

Събитието бе посетено от над 200 представители на застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.