Предимствата на застрахователния брокер

ПУБЛИКУВАНО НА: 01 декември 2017
Предимствата на застрахователния брокер image

Застрахователен брокер - помага да откриете най-подходящото застрахователно предложени и в същото време има свойствата на юридическа фигура, която ви представлява при сключването на договора, както и защитава интересите ви пред застрахователя. Всяко действие на застрахователния брокер е продиктувано от желанията и потребностите на неговия клиент.

Дори и да не сте съвсем сигурни от какъв тип застраховка конкретно имате нужда, ние от „Ай енд Джи Брокерс” ще Ви съдействаме да изберете най-подходящия продукт, според вашите потребности.

Ние търсим вместо вас:

Едно от основните облекчения, които предлага застрахователният брокер са усилията, спестени от търсенето на застрахователни компании и предложения. Основна ни задача е именно да проучваме застрахователния пазар и да отсява най-подходящите за вашите нужди застрахователни оферти. За тази цел са му необходими познания в сферата на местните застрахователни пазари, както и на международните застрахователни практики. Също така брокерът трябва да е в състояние да предложи помощ по отношение на абсолютно всеки тип застраховка (здравна, имущество, живот, автомобилна).


Ние Ви съдействаме при завеждането на щети.
Едно от най-значимите преимущества на застрахователния брокер е фактът, че след подписване на застрахователна полица, при злополука, инцидент и щети върху застрахованото, които са предвидени в договора, брокерът съдейства за изплащането на тези щети. Той подпомага финансовото ви обезщетение.

Ако имате намерението да се застраховате, без значение срещу какви инциденти и каква част от вашето имущество искате да подсигурите, препоръчваме ви преди гмуркането в морето от застрахователни оферти да се консултирате със специалисти от областта, за да откриете най-подходящите и изгодни за вас предложения.