Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс спомоществовател на кампания „Да спасим читалище Родина" в Стара Загора

ПУБЛИКУВАНО НА: 15 юли 2015
Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс спомоществовател на кампания „Да спасим читалище Родина

Във Vivacom Art Hall  в София, вечерта на 9 юли, се събраха представители на граждански организации, бизнес, медии, политици, граждани и доброволци, за да аплодират заедно отличените кампании и хора в десетите годишни награди „Заедно" на Фондация "Работилница за граждански инициативи" (ФРГИ).

В категория "Най-ефективна кампания" наградата получи БАЗБ за кампанията си „Да спасим читалище Родина" в Стара Загора. Кампанията събира 24 000 лв., които успяват да осигурят спешния ремонт на покрива на читалището. Благодарение на това то ще посрещне своята 155 годишнина обновено. Представител на сдружението сподели развълнуван, че за първи път в историята на българското застраховане Асоциацията успява да обедини застрахователни брокери и застрахователни компании с една кауза, една идея.

Г-н Николай Здравков, управител на Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс, учредител, член, доскоро председател на БАЗБ, присъства лично.

Заради успеха на кампанията „Да спасим читалище Родина“ и желанието на дарителите да продължат да помагат, БАЗБ ще организира нова благотворителна кампания за 2015 година, отново свързана с деца и преодоляване на щетите от природни бедствия.