Гражданска отговорност или изгодна сделка

ПУБЛИКУВАНО НА: 08 февруари 2016
Гражданска отговорност или изгодна сделка image

Какво е „Гражданска отговорност”?

Вероятно, както подобава на един съвестен гражданин и водач на автомобил, сте запознат/а със закона за движение по пътищата в България. Въпреки това ще Ви припомним, че според него застраховката „Гражданска отговорност” е задължителна, а за несъобразителните шофьори (в чиято група, надяваме се, не спадате), които не са се погрижили за подписването или за подновяването на полицата си, са предвидени санкции.

Следователно наименованието „Гражданска отговорност” е напълно заслужено, щом тя е не просто отговорност, а задължение към гражданите шофьори. В действителност обаче тя представлява сделка между застраховател и клиент, както сигурно Ви е добре известно.

Какво можем да получим и да Не получим от нея?

Всъщност изцяло от Вас зависи как ще гледате на тази застраховка и дали ще сключите „Гражданска отговорност”, при която заплащате за качествен продукт, отговарящ на нуждите Ви и тези на закона или ще предпочетете една „неизгодна сделка”. Разликата е, че във втория случай, поради невнимание, несъобразителност, прибързано вземане на решения и най-вече непознаване на застрахователния пазар с богатството му от различни оферти, се съгласявате с неудобни условия и с цени, които после се оказва, че можело да бъдат и по-ниски – само, ако се бяхте договорили по-добре със застрахователя.

Това са често срещани проблеми при търсенето на подходяща застрахователна компания не само за „Гражданска отговорност”, но и при всеки друг вид застраховка.

Лек за застрахователните недоразумения

Срещу подобни недоразумения усърдно работят професионалистите от застрахователна брокерска компания “I&G Brokers”/”Ай енд Джи Брокерс”, чиято основна задача е разрешаването на подобни проблеми, както и грижата за клиентите и техните желания. „Ай енд Джи Брокерс” са се доказали на застрахователния пазар със своя 20-годишен опит в бранша, обслужването на приблизително 250 000 застрахователни полици годишно и стабилно изградена мрежа от офиси, разпростираща се на територията на цялата страна – над 140 офиса, чийто брой продължава да се увеличава.

Компанията, освен коректно отношение и точност, предлага пълния спектър от застрахователни услуги, като екипът ѝ гарантира отлични резултати в своята задача да открие най-подходящата застрахователна оферта на пазара за своите клиенти. В следващите няколко точки са изброени преимуществата на „Ай енд Джи Брокерс”, с чиято помощ сключването на „Гражданска отговорност” се превръща в осъществяване на изгодна сделка.

Представяме Ви „Преимуществата”!

  • Калкулатор „Гражданска отговорност”.

Както вероятно знаете, цената на „Гражданска отговорност” се определя индивидуално за всеки водач на пътя според: статута му на шофьор, типа моторно превозно средство, начина на плащане, териториалния обхват и специфичните условия на договора, предлагани от всяка застрахователна компания .

Следователно застрахователният пазар изобилства от разнообразни оферти и често няма възможност да се разгледат и съпоставят всички или проучването им отнема твърде много време. Ние от „Ай енд Джи Брокерс” предлагаме услуга, от която можете да се възползвате дори и да не сте клиенти на фирмата - онлайн калкулатора „Гражданска отговорност”. Той автоматично и бързо ще изчисли всички цени на „Гражданска отговорност” на пазара според индивидуалните Ви характеристики и условията на всяка застрахователна компания. Така ще получите мигновено възможност да сравните всички актуални цени, което е и първата стъпка към сключването на Вашата изгодна застрахователна сделка.

  • Не изпускате промоциите!

Освен разнообразие от цени на застрахователния пазар, съществуват и най-различни промоционални оферти, от които можете да се възползвате, в случай че сте добре запознат със случващото се в тази сфера или разполагате с достатъчно свободно време, за да следите актуалната информация. В това отношение „Ай енд Джи” гарантират на клиентите си, че винаги ще бъдат осведомени за промоциите в областта на застраховките и най-вече „Гражданска отговорност”. За компания с подобен богат опит, контакти и стабилни партньорства, изградени с годините, това не е затруднение. „Ай енд Джи” винаги е в готовност да Ви информира за актуалните промоционални оферти за всеки тип застраховка.

  • Получавате брокер + адвокат + бизнес партньор

Едно от най-големите предимства на компанията, което неминуемо би създало усещането, че подписването на застрахователна полица „Гражданска отговорност” се е превърнало в сключване на изгодна сделка, е договарянето на условията. „Ай енд Джи” при необходимост преговарят допълнително и поемайки функциите на Ваш застрахователен адвокат, се стреми да издейства възможно най-добрите и изгодни условия. В лицето на компанията ще откриете не само отличен застрахователен брокер, но и подкрепата на доверен бизнес партньор и сътрудник, който винаги отстоява Вашите интереси. Дори и при завеждането на щети на вече сключена полица, „Ай енд Джи” активно съдейства.

С подобен брокер печелите и адвокат, и сътрудник, и Ваш застрахователен представител, на когото винаги можете да разчитате, облекчени от тежестта на „Гражданка отговорност”, тъй като отговорността вече е споделена.

Прочетете още за нашата "Застраховка гражданска отговорност".