Какви застраховки да си направя

ПУБЛИКУВАНО НА: 19 май 2020
Какви застраховки да си направя image

Започвате пътешествие и единственото, което желаете е да му се наслаждавате? Чудите се какви видове застраховки да сключите? Ето някои идеи. За автомобила си може да сключите “Гражданска отговорност”, Автокаско, Каско “За вас” и Автоасистанс. Ако сключите “медицинска при пътуване”, тя ще се грижи за здравето и багажа ви, а вие ще се чувствате сигурни по време на пътуването си, било то в България или в чужбина. Други, които ще ви предпазят или ще ви помогнат при определена ситуация са - “Живот”, здравна и имуществената застраховка.

Какво включва застраховката “Живот”

“Живот” предпазва вас и вашето семейство от злополуки, допустимо е да бъдете застрахован и от вашия работодател, да се застраховате индивидуално или групово. Подвидовете на “Живот”, от които можете да избирате са:

  • Спестовна;
  • С индивидуален инвестиционен;
  • Детска, която може да бъде използвана като капитал за образование;
  • Индивидуална рискова;
  • Групова рискова;
  • Групова спестовна, включваща данъчни облекчения;
  • Групова, за кратък период от време;
  • Финансово - осигурителна програма.

Какви видове здравни застраховки има

В зависимост от броя на лицата посочени в застрахователната по­лици, здравните застраховки могат да бъдат единични, семейни и гру­пови. Минималният брой застраховани по семейната и по груповите за­страховки се определя от общите условия на застраховките. Където и да отидете да живеете и работите по света, винаги остава необходимостта вие и семейството ви да имате подходящ здравнозастрахователен план. Международните здравно-застрахователни планове, които Ай енд Джи Брокерс предлага могат да предоставят здравно покритие, където и когато е необходимо.

Кой може да сключи застраховка на имуществото си

Застраховането на едно движимо и недвижимо имущество е подходящо, както за собственици, така и за наематели или ползватели. Предмет на застраховката са:

  • движимо имущество - техника, ел. уреди, машини съоръжения, стопански инвентар, произведения на изкуството, офис и търговско и прочие;
  • недвижимо имущество - къщи, апартаменти, офиси, складове, магазини, стопански сгради, цехове и други имущества.

Какво ви предлагаме ние от Ай енд Джи Иншуранс Брокерс

Ай енд Джи Иншуранс Брокерс ви предлага право на избор - между застрахователи, цени, различни продукти и покрития. Тук може да застраховате, каквото си пожелаете - автомобила, имуществото и живота си. При видовете “Живот” избирате застрахователната сума, при други покритието, което тя ви предоставя или коя застрахователна компания да ви предпазва. Ай енд Джи Иншуранс Брокерс ви предлага и бърз начин за сключване на договора - онлайн, като гарантира предпазване на личните ви данни от злоупотреба.

Виж още:

Гражданска отговорност на МПС калкулатор
Цена на пълно каско
Пълно каско
Цени на автоасистанс за България
Какво е необходимо за гражданска отговорност