Каско калкулатор - всичко, което трябва да знаем

ПУБЛИКУВАНО НА: 15 януари 2020
Каско калкулатор - всичко, което трябва да знаем image

Застраховката Автокаско покрива цялостни или частични загуби, вследствие на пожари, кражби, природни бедствие, катастрофа и други. Тя се предлага онлайн, като за да я сключите е нужно да използвате специалния за целта калкулатор. Той ще изчисли премията на полицата, като след това ще имате възможност да изберете най-подходящата за вашите нужди оферта.

Каква информация изисква

За да сключите застраховка бързо, лесно и в удобно за вас време се възползвайте от онлайн услугата. Калкулаторите са различни за различните видове застраховки. При “Автокаско” можете да изберете примерна калкулация и да разгледате предлаганите оферти от различни компании, както и да сравните цените. Можете да се възползвате и от персонална оферта, което е изключителен бонус за вас, тъй като ще платите само за това, което наистина ви е нужно. Няма да ви се наложи да платите за нищо, срещу което не желаете да застраховате автомобила си. За целта трябва да попълните правилна и точна информация, а именно:

  • данни за собственика на автомобила - имена, ЕГН, телефон;
  • данни за МПС - марка, вид на горивото, обем на двигателя, мощност, година на производство и други;
  • регистрационен номер - не е задължителен при попълване.

Изисква се още да отбележите дали автомобилът ви има други действащи застраховки и дали имате предпочитание за застрахователна компания. Трябва да попълните и поле, в което посочвате специални дейности, за които използвате вашето МПС. За такива се считат таксиметрови услуги, превози на опасни товари, рент а кар и други.

Как да работим правилно и бързо с него

I and G Brokers препоръчват внимателно да попълвате данните на превозното средство. За да е всичко правилно, използвайте свидетелството за регистрация на автомобила, наречено още голям талон. Извлечете всички необходими данни от него , вместо да попълвате полетата наизуст, за да не ви се налага да минете процедурата повторно и да загубите ценно за вас време. Калкулаторът, всъщност е запитването за вашата Каско застраховка, затова попълвайте всички полета правилно, без да пропускате. Отново напомняме, че за да не срещнете трудности с попълването и да нямате забавяне с процедурата използвайте големият талон, от който да вземете необходимите данни.

Защо автокаско калкулаторът на I and G Brokers ще ни свърши перфектна работа

Благодарение на него можем да се застраховаме онлайн, без да ни се налага да търсим застрахователни компании е нашето населено място, да чакаме по опашки и да губим ценно време. Каско калкулаторът на I and G Brokers можем да попълним по всяко време на деня. Той ви улеснява максимално и благодарение на него, можете да сключите вашата застраховка в рамките на няколко минути. След правилно попълнените от ваша страна данни, ние ще се свържем с вас и ще ви уведомим за цената.

Виж още:

Цена на пълно автокаско
Колко струва застраховка на къща
Имотна застраховка
Същност на застраховка автокаско
Онлайн застраховки живот