Онлайн гражданска отговорност - удобно и бързо решение докато си стоите вкъщи

ПУБЛИКУВАНО НА: 15 април 2020
Онлайн гражданска отговорност - удобно и бързо решение докато си стоите вкъщи image

Както всички притежатели на автомобили знаят, сключването на гражданска отговорност е задължително и сега ще Ви споделим информация как да я направите онлайн. Това е изключително удобна услуга в условията на необходимост да си останем вкъщи. Ще разберете още каква е нужната за целта информация и колко време отнема? Вижте още съвети в тази посока от Ай енд Джи Иншурънс Брокерс.

Как можете да сключите гражданска отговорност от вкъщи

С настоящото развитие на технологиите, клауд-услугите и интернет, вече не е необходимо дори да излизате от вкъщи, за да сключите задължителната си гражданска отговорност онлайн. Това разбира се може да стане от всяка точка на страната, без значение дали сте в парка на разходка или на гости - всичко е изключително лесно и сигурно.

Чрез специалния ни калкулатор, Вие имате възможност предварително да сравните различните цени от цели 11 застрахователни компании. Когато попълните необходимата информация, онлайн калкулаторът ще Ви изведе различни оферти, от които ще трябва да изберете най-изгодната според нуждите Ви и да попълните задължителната полица. След коректно въвеждане (вижте по-долу) ще можете да изберете как да платите. При еднократно плащане или на няколко вноски, доставката е безплатна.

Каква информация ще е необходимо да предоставите

При сключването на задължителната гражданска отговорност се попълва електронна бланка онлайн, в която е нужно да предоставите следната информация:

  • видът на автомобила и неговите характеристики;
  • дали сте физическо или юридическо лице;
  • възрастта на собственика на автомобила;
  • стажът Ви, като шофьор;
  • имали ли сте произшествия през последните 3 години;
  • годината на първата регистрация;
  • колата Ви с десен волан ли е;
  • имате ли сключено Каско;
  • дали към момента има сключена застраховка;
  • за лични цели ли ползвате колата си или за други.

Колко време ще Ви отнеме

Системата за сключване на онлайн гражданска отговорност на застрахователния брокер I&G Brokers е изключително иновативна и съобразена със съвременните технологични стандарти. В тази връзка, времето за ангажиране и застраховане е сведено до минимум. В случай, че необходимата информация за попълването на полицата е предварително приготвена и пред Вас, нашите проучвания показват, че целият процес ще Ви отнеме около 5 минути.

Съвети при застраховане от Ай енд Джи Иншурънс Брокерс

Нашите съвети са да сключите задължителната си застраховка гражданска отговорност онлайн, защото това Ви дава възможност за пълна гъвкавост да изберете времето от деня, по което да я направите. Не чакайте последния момент, а действайте още сега, защото това ще Ви даде спокойствие утре.

Виж още:

Цени за гражданска отговорност
Цена застраховка на имущество
Застраховка кражба на автомобил
Застраховки фирмена отговорност
Здравни застраховки за пътуване в Европа