Видове разсрочено плащане при различните застраховки

ПУБЛИКУВАНО НА: 07 януари 2020
Видове разсрочено плащане при различните застраховки image

Видове разсрочено плащане при различните застраховки

Вие сте от хората, които се грижат за себе си и за имуществото си? Искате да застраховате себе си или ценни за вас материални блага, но сумата, която е нужна не е подходяща за вас. За щастие, при различните видове застраховки, има и вариант за разсрочено плащане, което ще ви облекчи финансово, а в същото време ще сте спокойни, защото ще имате нужната ви застраховка.

Кои видове позволяват разсрочено плащане

Разсроченото плащане е в голям плюс на застрахованите лица, тъй като не утежнява бюджета. Подходящо е както за по-млади, така и за по-възрастни лица, защото всеки човек най-добре може да прецени собствените си приходи и колко от тях може да отдели за вноската по застраховката. Видовете застраховане, които позволяват облекчено доходите плащане са различни в зависимост от застрахователната компания. Най-предпочитано е при задължителната “Гражданска отговорност”, като може да избирате за какъв период от време да бъде. Свържете се с консултантите на Ай енд Джи, които ще ви дадат пълна информация относно цената на коя застраховка може да бъде разсрочена на няколко пъти.

Как да изберем най-добрият вариант според доходите си

Тъй като сами изкарваме парите си, трябва и сами да знаем как да ги разпределяме. Можем да вкараме сумата по застраховането на:

  • 2 вноски;
  • 3 вноски;
  • 4 вноски.

То позволява гъвкавост на разходите ни и не води до голямо утежняване. Ако искате по-бързо да ви отпадне задължението, свързано с парите, изберете вариантът, в който влагате сумата по нея на два пъти. В случай, че това ще ви затрудни, обаче, заложете на варианта с четирите вноски, които ще бъде най-добрият за вас. Не е важно как сте решили да заплатите, а това, че сте решили да се застраховате. Като изключим задължителното такова, има и много други неща, за които трябва да помислим. Ай енд Джи ви предлагат различни застраховки, които ще ви подсигурят спокойни и сигурни дни, дори ако ви е застигнало неприятно събитие.

Какво е необходимо да знаем според iandgbrokers.com

Много важно е да сме добре запознати с всички условия - това какво покрива, какво би било обезщетението при настъпила застрахована ситуация и други. Не трябва да забравяме да се информираме за сумата, която ще дължим и начините за нейното плащане методи и варианти. Ако в първият момент чуете крайната цена, на даден вид доброволно застраховане, и тя не ви устройва - не бързайте да се отказвате. Първо попитайте дали може да внесете сумата по нея на няколко вноски, което по никакъв начин не би ви затруднило. Не забравяйте, че застраховането е изключително важно и често ви носи спокойствие, което никой друг не е способен да предложи.

Виж още:

Online калкулатор автокаско
Цени на застраховане на жилище
Пенсионна застраховка живот
Автокаско за кражба
Застраховки финансова стабилност